Podrška za tebe

Sandra Jovanović, savetnica za IVF

Sandra Jovanović se aktivno više od decenije zalaže za poboljšanje uslova lečenja neplodnosti u Srbiji. Iza sebe ima više stotina javnih nastupa i izlaganja na temu planiranja porodice i infertiliteta. Kroz različite projekte koje je realizovala uticala je na podizanje svesti o značaju lečenja neplodnosti i pravovremenu proveru plodnosti kako žena tako i muškaraca. Predavač je na mnogim skupovima u zemlji i inostranstvu u vezi sa lečenjem infertiliteta, a poseban fokus interesovanja joj je komunikacija između pacijenata i stručnjaka iz oblasti IVF/a.  

Sve zakonodavne i administrativne informacije o samom postupku vantelesne oplodnje i planiranja porodice su joj bliske. Upoznata je sa tokom procesa i svim njegovim aspektima, neophodnom podrškom, donacijom reproduktivnih ćelija I embriona i surogat majčinstvom.  

Idejni je tvorac, a bila je I glavna urednica, jedinog magazina o infertilitetu. Autorka je brojnih publikacija, redaktor I koautor velikog broja radova na temu neplodnosti I planiranja porodice. Pokrenula je nacionalni servis za pomoć parovima i pojedincima koji se suočavaju s problemom neplodnosti. Idejni je tvorac Internacionalnog Festivala potpomognute oplodnje koji se održava od 2018. godine.

Dobitnica je mnogih nagrada za rad i delo u oblasti infertiliteta. Radila je i kao menadžerka za IVF procedure i PR i marketing u IVF klinici gde se bavila najviše direktnim savetovanjem pacijenata u okviru IVF procesa, edukacijom i informisanjem o samoj IVF proceduri.  Pruža savete, informativnu I edukativnu podršku svima koji planiraju porodicu ili se suičavaju s problemom neplodnosti.  

Upravljala je nacionalnim Centrom za vantelesnu oplodnju koji je oformljen od strane Ministarstva zdravlja i kompanije Nectar. Autorka je i dokumentarnog filma o infertilitetu. U kontaktu je sa svim relevantnim institucijama i osobama koje su uključene u delikatan IVF proces, a najviše s ljudima koji su direktno pogođeni ovom temom.

Sandra je sada osnivač IVF Centra I direktorka Premium Fertility konsultantske kuće. Po struci je filolog, diplomirala je na Filozofskom fakultetu i trenutno je na postiplomskim studijama Komuniciranje i odnosi s javnošću.

Rođena je 1983. godine i sama se godinama suočavala s problemom infertiliteta, te je posle 14 godina i 14 IVF postupaka dobila ćerku.

Zakažite savetovanje klikom na link ZAKAŽI

 

 

 

Tamara Roksić, psiholog

Tamara Roksić je dugi niz godina radila u poslovnom svetu bankarstva i nekretnina, u kom je postigla zapažene rezultate kao Direktor Intesa Casa centara za Beograd i Srbiju. Kada je postala majka, poslovni svet joj postaje manje privlačan.

Kao diplomirani psoholog, na Institutu za mentalno zravlje postaje Sistemski porodični terapeut za bolesti zavisnosti, gde takođe pohađa specijalističku edukaciju iz oblasti Mentalne higijene razvojnog doba. Napredni nivo Racionalno emotivno bihejvioralne terapije završava u beogradskom Affiliate training center of Alber Ellis Institute New York.

Radila je u klinici za IVF sa pacijentima koji imaju problem da ostvare trudnoću i stekla veliko iskustvo u ovoj oblasti. Voli da radi sa ljudima, nekada je pomagala parovima da dođu do svog „krova nad glavom“, a sada im pruža psihološku podršku da taj dom ispune dečijom grajom.

Vrlo je posvećena problemu neplodnosti a stotine pacijenata sa kojima je radila potvrđuju njenu predanost ovoj temi.

Kontakt email: office@ivfcentar.rs

Kontakt telefon: 0800 70 70 77

mr sc. med. dr Veroslava Stanković, dijetolog

Posle završenih osnovnih studija medicine u Beogradu, 2003 godine završava specijalizaciju iz Higijene na VMA i magisterijum iz oblasti Sudske medicine na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Od 2004. do danas radi na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu. Užu specijalizaciju iz oblasti Ishrane zdravih i bolesnih ljudi završila je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Bila je stručni konsultant u više domova zdravlja i bolnica. Radila je i u Centru za lečenje gojaznosti Kliničkog centra Srbije.

Bavi se holističkim oblastima medicine. Učestvovala je u projektima koje je organizovalo Ministarstvo sporta i omladine vezane za ishranu ovih populacionih grupa. Čest je gost na televizijama nacionalne frekvencije u emisijama vezanim za ishranu i dodatku lista „Politika“ „Zdravlje u tanjiru“.

Doktorka Veroslava Stanković vam je na raspolaganju kada želite da poboljšate svoju ishranu i balansom kroz ishranu povećate šansu za uspeh IVF procedure.

Kontakt email: office@ivfcentar.rs

Kontakt telefon: 0800 70 70 77