Podeli svoje iskustvo: Od mene za tebe

IVF Centar vas poziva da ispričate ukratko svoju priču u kratkom videu i tako motivišete druge. Hajde da zajedno ohrabrimo jedni druge i čujemo različite priče. Najlepše je kad smo zajedno.

Šta treba da uradite?

Uzmite telefon i snimite nam kratku video poruku, u trajanju od minut ili dva. Neka telefon bude uspravno postavljen dok snimate. Ne morate ništa da montirate, samo pričajte. Svako to može. Ispričajte nam ukratko o vašem VTO putovanju, bez obzira na to da li ste uspeli da ostvarite trudnoću do sada ili ne. Kažite nam koji ste problem imali, koliko imate godina, koliko VTO postupaka ste imali (ukoliko ste imali), koliko jajnih ćelija ste dobili, kakvi su embrioni bili, kakva vam je podrška bila potrebna, šta vam je prijalo a šta ne kad čujete, kakvo vam je iskustvo uopšte,kako ste se osećali dok ste čekali betu ili nešto drugo, šta god vi smatrate važnim za druge. Ne morate da kažete ime, ukoliko ne želite, ne morate da kažete ono što ne želite, imate potpunu slobodu. Potrebno je da snimak ne traje duže od dva minuta.

Šta je važno?

Važno je da nam na kraju videa kažete: Od mene za tebe!

Šta ne sme?

Nema promocija klinika za vantelesnu oplodnju, nema pominjanja imena lekara. Cilj videa je međusobna podrška, ne promocija ustanova ili pojedinaca.

Kome da pošaljem?

Pošaljite nam kratak video putem:

  1. Vibera na telefon 066 806 1898
  2. Instagrama u pp poruci (naša IG stranica je IVF Centar
  3. Putem mejla info@ivfcentar.rs

Šta ćemo mi s tim?

Videe koje dobijemo objavićemo na našem IG i TikTok nalogu kako bismo podržali i druge ljude koji se suočavaju sa istim problemom. Cilj je pomoć i razmena iskustava. Cilj je skidanje stigme sa svih koji žele bebu a ne mogu lako da je dobiju. Niste sami!

Ukoliko imate bilo koje pitanje ili sugestiju, slobodno nam se možeš javiti i na kontakt telefon Centra 0800 707 077 u svakom trenutku. Mi smo tu za tebe. Mesto gde počinje život.

Slični tekstovi

Još naših blogova