VTO FORUM: Od nade do uspeha

IVF Centar vas sa zadovoljstvom poziva na prvi VTO FORUM pod sloganom Od nade do uspeha, koji će se održati 29.juna 2024. (subota) u Beogradu, s početkom od 14h u Muse Event House u srcu Dedinja, ul. Milana Antonovića br.8. 

Događaj je namenjen svima koji planiraju porodicu, suočavaju se s problemom infertiliteta ili žele da saznaju više o svojoj plodnosti. 

Put do bebe ponekad je pun prepreka. Zato smo stvorili prostor za susret sa stručnjacima i klinikama uživo, umesto oslanjanja na istraživanje na internetu i društvenim mrežama. Na Forumu koji organizuje IVF Centar dobićete pouzdane savete i odgovore na pitanja koja imate, sve na jednom mestu. Paneli koje organizujemo okrenuti su u potpunosti vašim potrebama, otvoreni su i dinamični, i pružiće vam najkorisnije informacije kada je u pitanju vaš put do bebe. Mislimo da nada nije samo reč. Nada je put do uspeha. Neodvojive su – i na dugom i teškom putu do uspeha, nada mora biti pratilac i vodilja.

Na Forumu vas očekuju ginekolozi, endokrinolozi, embriolozi, psiholozi, nutricionista, predstavnici klinika i mnogi drugi. Ovaj jedinstven događaj ne smete propustiti jer on donosi najbolje za vas -prave informacije.

Da pogledate Program VTO Foruma kliknite na link PROGRAM.

Održavanje događaja podržao je Profertil.

Zabeležite u kalendar 29.6.2024. od 14h. Ulaz je besplatan, ali je prijava obavezna zbog jako ograničenog broja mesta. Možete se prijaviti ispod ili klikom na link PRIJAVA ZA FORUM

Sigurni smo da ćete posle VTO Foruma raspolagati pravim, jasnim i potpunim informacijama o putu koji želite da izaberete kada je u pitanju planiranje porodice ili ukoliko imate problem sa začećem. 

Zašto da prisustvujete?

   • Jer želite da saznate više o novim medicinskim tehnikama u lečenju neplodnosti;

   • Jer želite da saznate više o donaciji jajnih ćelija, spermatozoida ili embriona;

   • Jer želite da naučite više o zamrzavanju i skladištenju ćelija i embriona;

   • Jer želite da saznate više o začeću ukoliko imate PCOS ili endometriozu;

   • Jer želite da otkrijete šta novo još možete uraditi za sebe;

   • Jer želite da saznate kako izgleda postupak ukoliko ste singl i nemate partnera;

   • Jer želite da saznate o opcijama lečenja u Srbiji i u inostranstvu;

   • Jer želite da saznate kako ishrana može da utiče na problem sa začećem;

   • Jer želite da saznate više o suplementaciji;

   • Jer želite da saznate više o muškom infertilitetu;

   • Jer želite da razumenite iskustva sa drugim ljudima;

   • Jer želite da u neformalnoj atmosferi direktno porazgovarate sa lekarima i stručnjacima;

   • Jer vam je potrebna podrška i razumevanje;
   • Jer želite da upoznate klinike i lekare i napravite najbolji izbor za sebe.

  Da prijavite svoje učešće na VTO FORUMU obavezno popunite kontakt formu ispod. Prijava je OBAVEZNA.

  IVF Centar je udruženje građana koje je osnovano u Beogradu u septembru 2023. godine. IVF Centar je osnovala Sandra Jovanović, dugogodišnja predsednica prvog udruženja u Srbiji koje se bavi problemom infertiliteta. IVF Centar je fokusiran isključivo na potrebe pacijenata koji se suočavaju s problemom infertiliteta ili planiraju porodicu. Poseban segment našeg rada je organizacija događaja koji okupljanju ljude sa sličnim težnjama i ciljevima.

  Takođe, fokusirani smo i na socijalne probleme sa kojima se ljudi suočavaju kada planiraju porodicu ili imaju poteškoća sa začećem. Iza nas stoje godine i godine iskustva pretočene u inovativnu ideju koja ima za cilj da pomogne, pruži podršku, edukuje, informiše.

  Slični tekstovi

  Još naših blogova