BESPLATNA RADIONICA: Sve tajne vantelesne oplodnje

U utorak, 28. maja 2024. godine s početkom od 18h, IVF Centar otvara svoja vrata svima koji žele da saznaju više o vantelesnoj oplodnji.

Pozivamo vas na besplatnu radionicu “Sve tajne vantelesne oplodnje”, koja će se održati u Beogradu, ulica Gospodara Vučića br.1a.

Prijava za ovu radionicu je obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Vantelesna oplodnja (IVF) je postupak koji pruža nadu i mogućnost parovima koji se suočavaju s izazovima neplodnosti da ostvare svoj san o roditeljstvu. Ova metoda omogućava ljudima da, uz pomoć asistiranih tehnika, prevaziđu prepreke i dođu do željene bebe.

Proces vantelesne oplodnje je složen i kompleksan i obuhvata više faza koje uključuju medicinske, emocionalne, psihološke, socijalne i logističke aspekte.

Kroz radionicu “Sve tajne vantelesne oplodnje” koju će voditi Sandra Jovanović, dugogodišnji IVF savetnik sa više od 10 godina iskustva u oblasti infertiliteta i fertiliteta, naučićete sve što vam je neophodno da znate o ovom procesu. Kao osoba koja je i sama prošla dugačak IVF put do svoje bebe, ali i kao stručnjak koji je bio direktno uključen u IVF proces, ne postoji pitanje na koje Sandra nema odgovor, a u vezi je sa IVF postupkom, lečenjem neplodnosti, donacijom reproduktivnih ćelija i planiranjem porodice.

Zato se prijavite što pre!

Radionica je namenjena onima koji započinju put lečenja, koji su još uvek u analizama i koji stoje na početku ovog puta. Takođe, namenjena je i onima koji su do sada imali više neuspešnih pokušaja.

Sve radionice IVF Centra bile su veoma posećene, te vas molimo da na vreme rezervišete svoje mesto. Moći ćete da podelite i svoja iskustva, da pitate, da se informišete, da budete okruženi onima koji prolaze isto što i vi. Želimo da vam pružimo sve potrebne informacije. Važno je da donesete najbolje odluke za sebe i osećate se sigurno i podržano u svakom koraku ovog procesa.

Zato naučite više o VTO putovanju!

Kako smo naveli, broj mesta je ograničen. Radićemo u malim grupama, zato požurite i pošaljite svoju prijavu što pre! Na Vašu imejl adresu stići će Vam potvrda prisustva sa svim neophodnim instrukcijama. Nakon popunjavanja broja mesta, prijave će biti zatvorene.

Prijave se mogu izvršiti:

  1. imejlom: info@ivfcentar.rs
  2. putem besplatnog kontakt broja 0800 70 70 77
  3. popunjavanjem kontakt forme ispod

Očekujemo vas!

Slični tekstovi

Još naših blogova