Istragram live: Donacija ćelija-sve što treba da znate

U petak, 18. aprila 2024. godine s početkom od 18h IVF Centar na Instagramu organizuje Instragam live na temu donacije reproduktivnih ćelija. Na radionici koju smo organizovali u Centru tražilo se mesto više, a mnogi su nam pisali i javljali se sa željom da organizujemo online događaj kako bi svi koji žele, a nisu u mogućnosti da dođu, mogli da dođu do pravih, proverenih i nemarketinških informacija. Zato sada organizujemo Instagram Live.

Pozivamo vas na ovu live besplatnu radionicu Donacija: sve što treba da znate” od 18:00 časova.

Link ka IG profilu je INSTRAGAM IVF CENTAR

Donacija jajnih ćelija i spermatozoida je tema koja izaziva mnoga pitanja, dileme i nejasnoće. Razumemo slojevitost ove teme i koliko nedoumica može biti prisutno kod onih kojima je donacija predložena. Zbog toga smo organizovali još jednu besplatnu radionicu, kako bismo vam pružili sve neophodne i relevantne informacije, odgovorili na sva vaša pitanja i pružili podršku koja vam je potrebna bez promocije klinika i lekara.

Radionicu će voditi Sandra Jovanović koja se problemom infertiliteta i fertilteta bavi više od 10 godina. Ona je dugogodišnji IVF savetnik, a bila je direktno uključena u proces poručivanja ćelija i donacije i nema pitanja na koje nema odgovor, a u vezi je sa donacijom, IVF postupkom, planiranjem porodice.

Kroz interaktivno i informativno okruženje, imaćete priliku da razgovarate, da pitate sve što ste hteli, a niste smeli ili niste imali koga i bolje razumete sve aspekte ove važne teme.

Bez obzira na vaše motive ili razloge za razmatranje donacije jajnih ćelija i/ili spermatozoida ili embriona, želimo da vam pružimo sve potrebne informacije i da vas ohrabrimo i podržimo na ovom putu. Važno je da donesete najbolje odluke za sebe i osećate se sigurno u svakom koraku ovog procesa, bez opterećenja.

Otvoreno ćemo razgovarati, objasniti ceo proces i zakonske okvire, psihološka opterećenja i dileme i podržati vas u vašim odlukama. Prijavite vaše učešće ispod!

 

SOS BESPLATAN IVF telefon: 0800 70 70 77

email: info@ivfcentar.rs

Slični tekstovi

Još naših blogova