BESPLATNA RADIONICA: Sve što ste hteli da znate a niste smeli da pitate o donaciji

U petak, 05. aprila 2024. godine , IVF Centar otvara svoja vrata svima koji žele da saznaju više o donaciji ćelija.

Pozivamo vas na besplatnu radionicu “Sve što ste hteli da znate, a niste smeli da pitate o donaciji”, koja će se održati u ulici Gospodara Vučića br.1a, s početkom u 17:30 časova.

Donacija jajnih ćelija i spermatozoida je tema koja izaziva mnoga pitanja, dileme i nejasnoće. Razumemo slojevitost ove teme i koliko nedoumica može biti prisutno kod onih kojima je donacija predložena. Zbog toga smo organizovali besplatnu radionicu, kako bismo vam pružili sve neophodne i relevantne informacije, odgovorili na sva vaša pitanja i pružili podršku koja vam je potrebna.

Prijava za ovu radionicu je obavezna!

Radionicu “Sve što ste hteli da znate, a niste smeli da pitate o donaciji” vodiće Sandra Jovanović. Sandra je dugogodišnji IVF savetnik, sa više od 10 godina iskustva u oblasti infertiliteta i fertiliteta. Bila je direktno uključena u proces poručivanja ćelija i donacije i nema pitanja na koje nema odgovor, a u vezi je sa donacijom, IVF postupkom, planiranjem porodice.

Kroz interaktivno i informativno okruženje, imaćete priliku da razgovarate, da pitate sve što ste hteli, a niste smeli ili imali koga, da razmenite mišljenja i bolje razumete sve aspekte ove važne teme.

Bez obzira na vaše motive ili razloge za razmatranje donacije jajnih ćelija i/ili spermatozoida, želimo da vam pružimo sve potrebne informacije. Važno je da donesete najbolje odluke za sebe i osećate se sigurno i podržano u svakom koraku ovog procesa.

Kako smo naglasili, broj mesta je ograničen, grupa je mala i zato požurite i pošaljite svoju prijavu što pre!

Na Vašu imejl adresu stići će Vam potvrda prisustva sa svim instrukcijama.

Nakon popunjavanja broja mesta, prijave će biti zatvorene.

Prijave se mogu izvršiti:

1. putem besplatnog kontakt broja 0800 70 70 77,

2. imejlom: info@ivfcentar.rs

3. popunjavanjem kontakt forme ispod

Očekujemo vas na radionici! Otvoreno ćemo razgovarati o donaciji, objasniti ceo proces i zakonske okvire, i podržati vas u vašim odlukama. Prijavite se!

 

SOS BESPLATAN IVF telefon: 0800 70 70 77

email: info@ivfcentar.rs

Slični tekstovi

Još naših blogova