Ispričaj svoju priču!

Svako ima svoju priču. Jedinstvenu. Svaka priča je zanimljiva, posebna na svoj način, neponovljiva. Tako je i sa pričama o infertilitetu. Neko je prošao više IVF postupaka, neko još uvek nije imao ni jedan postupak i priprema se. Neki od nas su imali problema u vezi ili braku… Nekoga su podržavali prijatelji, nekoga poslodavac, a ima i onih koje na tom putu nije podržao niko.

Toliko je različitih iskustava, putovanja, razočaranja, sreće, tuge, uzbuđenja… Toliko emocija je upleteno u svaku priču o borbi za bebu.

Nama su zanimljive sve vaše priče. Zato vas pozivamo da podelite svoju priču učešćem u jedinstvenom podcastu pod nazivom Istine o (ne)plodnosti.

Usudili smo se. Započeli smo sa emitovanjem jedinstvenog podcasta pod nazivom Istine o (ne)plodnosti na našem YouTube kanalu.

Jedna priča – jedna istina. Naši gosti biće ginekolozi, endokrinolozi, embriolozi, pravnici, hematolozi, psiholozi, sociolozi. Ljudi koji su bili ili su još uvek pogođeni problemom neplodnosti. Njihove priče dobiće svoje mesto pod internet nebom. Nadamo se da će svako podeljeno iskustvo biti vetar u leđa nekome ko tek počinje. Ili nekome ko je na izdahu snage, jer ove borbe umeju da traju predugo.

Snaga se deljenjem, kao i ljubav, umnožava. Podelite vašu snagu sa nama. Prijavite se za učešće u našem podcastu.

Autorka i voditeljka je Sandra Jovanović.

Korak 1: Kliknite na dugme Kontakt i popunite polja KONTAKT

Korak 2: Umesto pitanja, napišite nam da želite da učestvujete u našem podcastu i vašu kratku priču, u nekoliko rečenica.

Korak 3: Kontaktiraćemo vas i dogovorićemo vreme u kome ćemo iskreno da se ispričamo.

Pogledajte na YouTubu na našem kanalu kako to izgleda! Link ka kanalu je ispod

Čekamo vas!

Slični tekstovi

Još naših blogova